Személyre szabott utazás!

Utazási tanácsadóként kényelmesebbé és egyszerűbbé teszem a nyaralásod szervezését! Tervezz velem, utazz a nagyilágban és vedd igénybe ingyenes szolgáltatásom! bernadettgyongyosi@gmail.com Tel:20/989-3823

Advent Grazban


Amikor a nappalok egyre rövidülnek, forralt bor és puncs, fenyőgyanta és sült gesztenye illata tölti meg a levegőt...

... az utcákon és tereken karácsonyi dallamok csendülnek fel, karácsonyi dekoráció fényárja tükröződik a csillogó gyermekszemekben, akkor már csak néhány nap lehet hátra karácsonyig.

 A grazi belvárosba azonban nemcsak a számtalan karácsonyi vásár miatt érdemes ellátogatni: a grazi városháza homlokzatán kialakított hatalmas adventi naptár, a kereken 50 tonna jégből faragott jégjászol, valamint a Sporgasséban felállított Adventi dalok hivatala is igazán különleges látnivalónak számít.

 

Szálljon fel az adventi vonatra, amely összeköti egymással az egyes karácsonyi vásárokat – igazi áldás, ha a vásárlás és ínyenctúra közben valaki elfáradna.

 

    

  Időtartam: 1 nap advent

 Utazás: komfortos autóbusszal, vidéki felszállási lehetôség (Budapest, Székesfehérvár, Várpalota,  Veszprém)

  Ellátás: Étkezés nélkül

 Útvonal: Budapest-Szentgothárd-Graz-Budapest
Minimum létszám: 35 fô

Elutazás Budapestrôl a kora reggeli/hajnali órákban Szentgothárd-Graz útvonalon. Grazban szabad program keretében a világörökség részét képező óváros megtekintése: Oopera, Hofmurg, Dóm, Fegyvertár, a Sackstrasse barokk palotái; kirándulási a Várhegyre a Schlossbergbahnon, mely Európa legmeredekebb felvonója, vásárlási lehetôség. Hazaindulás a délutáni órákban. A csoportot idegenvezetô kíséri. Részvételi díj belépőket nem tartalmaz! 

2014. december 06.

2014. december 13.

 2014. december 20.

 Részvételi díj: 6.900.-Ft./fő 

 Jégbetlehem Grazban 2013

Jégbetlehem Grazban 20132013-11-29 - 2013-12-31
Ünnepi - Advent program 
0.3 km Graz from center 

November végétől jégből készült betlehemi istálló várja a Graz-i adventi vásárra érkezőket. Eiskrippe néven évek óta faragják már a csodálatos jégszobor együttest a Landhaus udvarán.

 

Az Eiskrippe, a jégből készült betlehemi jászol régóta klasszikus látnivalója a Graz-i adventi vásárnak. Mindig nagy várakozás előzi meg az alkotás elkészültét. Ünnepélyes keretek között nyitják meg november 30.-án 18.00 órakor, de már péntektől nyomon követhetők a készítés fázisai.

Az ismert művész Gert J. Hödl egy nemzetközi jégfaragó csapattal lát neki a Landhaus udvarán, hogy egy 50 tonnás kristálytiszta jégtömbből valami fantasztikusat alkosson. Kétségtelenül az egyik legcsodálatosabb, és legegyedülállóbb szobor, mely évről évre ámulatba ejti a látogatókat, törékenységével, múlandóságával feledhetetlenné teszi az ünnepi hangulatot Graz-ba

Elérhetõségek:

Tel: +43/(0)316/8075-0
 

 

Graz csodálatos fényekkel, karáncsonyi hangulatot teremtő vásárral, egy óriásméretű jégbetlehemmel, egy megvilágított adventi naptárral várja a városba látogatókat. Élje át ezt az ünnepi hangulatot személyesen Graz főterén.

 Graz Stájerország tartományi székhelye, Ausztria második legnagyobb városa. A Dél kapuja, egyidejűleg kulturális, egyetemi és kongresszusváros is. Gazdag történelmével, mint kétszeres császárváros és meggyőzőerejével, mint 2003-ban Európa egyetlen kulturális fővárosa Graz egyszerre mutatkozik tradicionálisnak, avantgardnak, színesnek és déliesnek. 

 

 A régi közt az új - ez gondoskodik feszültségről a művészetben, építészetben és életérzésben. A Mura-folyó kettészeli a várost, a bal partján emelkedő Várhegyen, a Schlossberg, áll a Burginnen letekintve egész Graz-ot láthatjuk. A Várhegy lábánál, terül el a hajdani óváros, itt találhatjuk a legszebb épületeket: Az Óratornyot, Uhrturm, a dómot, Grazer Dom, a Tartományi székházat, Landeshaus.

Forrás: www.steiermark.com További információ Graz városáról >>

 

 

Foglalható nálam!

Tel: 20/989-3823

E-mail:bernadettgyongyosi@gmail.com

 

Megtalálsz a Facebook-on is, ahol közvetlenül küldhetsz nekem üzenetet: Gyöngyösi Bernadett

 

Tartalom

Aktuális ajánlatok itthon

Aktuális ajánlatok külföldön

Egzotikus üdülések, síutak 

Szilveszteri ajánlatok 

városlátogatások  

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 127
Tegnapi: 96
Heti: 834
Havi: 4 647
Össz.: 748 865

Látogatottság növelés
Oldal: Ausztria - Advent Grazban
Személyre szabott utazás! - © 2008 - 2019 - utazasitanacsado.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: als?p?hok kft e mail - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »